نام کتاب: #خونمردگی | نویسنده: #الهام_فلاح | #نشر_چشمه | ۲۲۴ صفحه
.
الهامفلاح در این کتاب به زیبایی از لهجه و توصیف استفاده کرده است، او حتی در انتخاب اسامی با ظرافت خیلی خاصی پیش رفته و این یعنی با یک کتاب همه چی تمام روبرو هستیم که اصلا خسته کننده نیست.
.
"انتظار" اصلی ترین حرف این کتاب است، و شاید بشود گفت تمام حرف کتاب و تنها حرف کتاب. رمان سه مقطع زمانی را به زیبایی تمام ترسیم می کند: جنگِ سال ۶۷، پس از جنگ در سال ۷۰، سال ۹۰ در تهران و بغداد.
.
مرز دروغ و واقعیت در این کتاب در هم آمیخته می شود، و در جای جای کتاب گویا دروغ ها واقعی اند و حقائق جامه ی مشکیِ دروغ به تن کرده اند. و چون تمام افراد در کوتاهزمانی که نامش زندگانی است، به دنبال یافتن خلل و معایب وجودی خویش هستند، تمام اتفاقاتی که در این کتاب بر سر شخصیت هایش می گذرد همچون سدّی در برابر افکار پر تشویش آن ها عَلَم می شود و تاثیر و تاثّر آن را به عینه می چشند و می کِشند، تا شاید خود را بیشتر بشناسند و بفهمند.
.
ذهن خواننده مدام درگیر باز کردن گره های کور شکّ و تردید است، این که راست را چه کسی بر زبانش جاری می کند و دورغ از زبان چه کسانی ساری است. تکانه های کتاب با پیشرویِ بیشتر، بیشتر می شود و چون حلقه ای بر حلقه ی ندانسته های او می افزاید.
.
ماسک ها و نقاب ها و پوشال ها که کنار می افتد، خودِ حقیقی شخصیت ها فوران می کند و خواننده به زیبایی با جهان تفکریِ نویسنده آشنا می شود. داستان در کشاکش دیالوگ ها و مونولوگ ها و تعبیر و تفسیرها و اصطلاحات زیبایش پیش می رود، تا در انتها پرده از سقف کلمات می افتد و همه چیز عیان می شود.
درباره این سایت